Kerstmarkt Valkenburg

Wij waren er het eerste weekend van de kerstmarkttijd.

Uniek is de gegarandeerde parkeerplaats bij het appartement en het gegeven dat de supermarkt enkele honderden meters lopen is. Het appartement heeft een koelkast en volledige keuken zodat men niet verplicht is van dure restaurants gebruik te maken. het centrum is hooguit 200 meter lopen. Zeer vriendelijke ontvangst en alles is schoon. Wat wil een mens nog meer.

Naar verluidt zou binnen afzienbare tijd er gelet op de leeftijd van de eigenaar er een nieuwe bedrijfsvoerder komen . Hopelijk kan die in de geest van de huidige eigenaar blijven handelen en de zaak op hetzelfde hoge peil voortzetten. In dat geval zal ik blijven komen. (Willem, 30-12-2018)

Volg ons op Facebook

Vraag ons direct via Whatsapp +31610310467

Bekijk ons op tripadvisor