De afgelopen week zijn we met z’n allen hard in de weer geweest om alles schoon te krijgen.

We hebben heel veel bemoedigende emails, reacties op nieuwsberichten, whatsapps, en telefoontjes ontvangen. Het is fantastisch hoe iedereen met ons meeleeft, hulp aanbiedt en belooft weer bij ons te verblijven zodra het kan.

Bedankt allemaal!! Het helpt ons zeer om met deze noodsituatie om te gaan.

Nu we de meeste dingen hebben leeggeruimd en afgevoerd, kunnen we weer denken aan opbouwen. We willen het meteen goed aanpakken en hebben vandaag met de architect eerste plannen besproken, en gelukkig ook al een aannemer gevonden die redelijk snel kan beginnen.

Maar tijdens de planning daarvan komen we tot de ontdekking dat dit toch meer voeten in de aarde heeft dan we eerder hadden gedacht. Het herinrichten van de studio’s zal ook een behoorlijke bouwactiviteit tot gevolg hebben welke enkele maanden gaat duren en ook de nodige overlast met zich meebrengt.

Noodverordening Valkenburg

Op dit moment is er een noodverordening van kracht wat inhoudt dat het centrum van Valkenburg niet toegankelijk is voor toeristen. In dat deel bevinden zich de meeste horecabedrijven en musea die het ook zeer zwaar hebben. Vele zaken zullen hun gehele interieur moeten vervangen en dat gaat ook veel tijd kosten. Hoe lang de noodverordening van kracht is weten we nog niet.

Marx Motel blijft dicht t/m 30 september

Met dit alles hebben we tot onze spijt toch besloten om Marx motel tot 30 september gesloten te houden. Het is helaas voor ons nu niet mogelijk onze gasten een vakantie te bieden die eenieder van ons gewend is. We vinden het heel erg voor al onze gasten die hierdoor hun hard verdiende vakantie in duigen zien vallen. Maar wie had zo’n overstroming zien aankomen.

Wij hopen jullie hierna weer te mogen ontvangen.

Liefs van Theo, Sandra, Joel, Marvin, Dimitri en Fabienne

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Volg ons op Facebook

Vraag ons direct via Whatsapp +31610310467

Bekijk ons op tripadvisor