Het drogen duurt lang…

De studio’s zijn voorzien van droogapparaten die we 24 uur laten draaien. Maar het is ongelooflijk hoeveel vocht er in die mergelstenen is opgeslagen. De gemeente komt regelmatig meten, en we moeten nog even geduld hebben…

Maar daarnaast zijn we ook druk in te weer geweest met het organiseren van de renovatie. Inmiddels is er een architect en aannemer gevonden die ons met de wederopbouw gaan helpen. En zoals je op de foto’s kunt zien zijn we ook al aardig bezig de badkamer uit de studio’s te slopen. Dan hoeft dat tenminste niet te drogen..

Zoals we al per email al aan onze gasten die hadden gereserveerd hebben gemeld, gaat alles langzamer dan gehoopt. We hebben na lang wikken en wegen dan toch maar het besluit genomen om langer dicht te blijven, zoals het er nu naar uitziet tot eind van het jaar.

Nog steeds krijgen we emails, telefoontjes en zelfs persoonlijke bezoekjes van gasten die voor deze ene keer gelukkig een ander adres hebben kunnen vinden in Valkenburg en volgend jaar weer bij ons willen boeken. Dat geeft ons moed.

Jullie horen van ons als er weer wat nieuws te melden is. Tot dan.

Volg ons op Facebook

Vraag ons direct via Whatsapp +31610310467

Bekijk ons op tripadvisor