Welkom bij Marx Motel uw hotel in Valkenburg

Wij zijn een appartementen hotel in het centrum van Valkenburg. Het appartementen hotel is rustig gelegen aan de Geul vanwaar je met 2 minuten lopen al in het gezellige centrum van Valkenburg bent. Daar vind je altijd wel een terras naar keuze.

 

Gasten met jongere kinderen komen voor ons grote zwembad, veilig gelegen aan een afgesloten binnenplaats. Voor de ouders hebben we comfortabele ligbedden ter beschikking. Alles is voorhanden voor een fantastische vakantie in het mooie Valkenburg.

Onze studio’s en appartementen zijn voorzien van een koelkast en volledige keuken zodat je ook gezellig thuis kunt eten. Op korte afstand, slechts enkele honderden meters lopen in het centrum, vind je een supermarkt en Hema met elke dag verse broodjes.

Gasten waarderen ons vanwege de gegarandeerde gratis parkeerplaats bij het appartement. Dat spaart veel zoektijd en extra parkeerkosten.

De omgeving van Valkenburg is ook erg mooi voor wandelen en fietsen. Het is een unieke omgeving met de vele heuvels, groene akkers en riviertjes. Voor eenieder is er wat te doen.

De rijke historie van Valkenburg ervaar je door een groot aanbod van attracties en bezienswaardigheden.