Voor een vakantie in Valkenburg is het heuvelland Zuid-Limburg een zeer geliefde bestemming. Wandelaars, recreatieve fietsers en natuurlijk de wielrenners komen hier graag.

Elk jaar boeken velen dan ook hun appartement bij Marx motel als hotel voor een vakantie in Valkenburg. Vaak om de bekende wielerwedstrijden zoals de Amstel Gold Race, Cauberg Cyclo Cross, Boogies Extreme en Limburgs Mooiste te bezoeken.

Je kunt de omgeving per fiets of wandelend verkennen. Wil je dit op je gemak doen dan is het huren van een e-bike ideaal voor in de Limburgse heuvels. Wij hebben ook een beperkt aantal fietsen gratis beschikbaar die onze gasten.

Hieronder vind je een aantal van de vele mogelijkheden. Voor verdere informatie kun je terecht bij het lokale VVV-kantoor

Voor een zeer uitgebreide lijst met links naar van alle mogelijke attracties en activiteiten, ga naar visitheuvelland,nl

Op de site vakantie in Valkenburg vind je ook nog verder suggesties voor wandelroutes in het heuvelland Zuid-Limburg.

Door de ANWB is de Mergellandroute uitgezet, die je of per auto of motor kan rijden. Hiermee ervaar je de mooiste landschappen en dorpsgezichten van het heuvelland en vermijdt waar mogelijk de drukste wegen.